Hur startar jag sophämtning eller slamtömning?

OBS! Om ditt ärende avser Essunga,Götene eller Vara, tryck här för sophämtning och tryck här för enskilda avlopp välj sedan kommun, i dessa kommuner sköter vår entreprenör även fakturering etc. 

Om du har köpt en fastighet så behöver du anmäla ägarbytet till oss, tryck här för att komma till formulär, i formuläret kommer du att få en fråga om du vill behålla tidigare ägares abonnemang eller om du vill ändra, samt vilket abonnemang som det ska ändras till i så fall.

Om du har en helt nybyggd fastighet där det sedan tidigare inte finns någon sophämtning eller om du har en fastighet som inte har sophämtning sedan tidigare, kontakta oss. För kontaktuppgifter tryck här, välj sedan din kommun och tryck på "kontakta oss". Vi behöver ha personuppgifter på den som är lagfaren ägare, fastighetsbeteckning, adress, vilket abonnemang ni önskar samt vilket datum sophämtningen ska startas upp. Skicka gärna uppgifterna via e-post. Skriv med ert telefonnummer om ni har några ytterligare frågor så kontaktar vi er.

Datum